Wyświetl pojedynczy post
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2010, 09:41
*KoTeK* napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieje, że na najbliższym meczu u Nas podczas rozgrzewki powitają go gwizdy, a z głośników będzie leciał kawałek >> http://www.youtube.com/watch?v=XWXal...eature=related .
chodzmy moze od razu do sektora gosci i zwyzywajmy wszystkich naszych piłkarzy, ku chwale Wisły!

Fuks , ale kto na Kasperczaka najezdza? byly jakies wyzwiska, transparenty? nie .. chyba skandowanie "Maciej Skorza" nie nazwiesz najezdzaniem na Kasperczaka?
komus moze sie nie podobac ze przyszedl, ale to wszystko jest zalatwiane na forum i tylko tu .. poprzez luzna gadke
dlatego zamiast wyzywac pilkarza, bo to ze go wyzgwizdacie i zrobicie z nim co Dolhą w czym pomoze? znow bedziecie jeczec ze przegralismy mecz,
wyzyjcie sie W CYWILIZOWANY sposób na forum,
ewentualnie otworzcie sobie dokument tekstowy i 200 razy wpiszcie "Pawelek ****", od razu zrobi se lzej na duszy

mnie tez telepie i zamykam z reguly oczy gdy pilka chocby lekko puszczona po ziemi zbliza sie do Pawelka.. takie mam nerwy przy tak prostych interwencjach, jest bramkarzem nie dla Wisly... ale staram sie nie szydzic z niego poczas meczow.. nawet mi do smiechu nie jest, bo to nie jest smieszne, a smutne co on wyprawia na tej bramce czasem.. wole zamknac to w sobie i wytrwac do samego konca, bo wiem ze jeden smiech, drugi gwizd calkowicie go zamuli i popelni jeszcze wiecej bledow
zostalo kilka kolejek do konca, wytrwajmy, a po sezonie zobaczymy co dalej, zapewne w koncu bedzie wymiana.. poki co nie pomagajmy Amice w zdobyciu mistrzostwo poprzez wywolania w Pawelku tego co wywolalismy w Emilianie podczas pamietnego meczu
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 25.03.2010 o godz. 09:51.
Odpowiedz cytując