Wyświetl pojedynczy post
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2010, 04:49
Kamil napisał(a):Wyświetl post
mam pytanie do tych co na mnie najeżdzają.
jak potrafiliscie sprowadzic moja wypowiedzi w ktorej przedewszystkim chodzilo o to ze jakis frajer wyzywa braci po szalu od debili za jakąs blachostke do tego ze jestem za tym zeby rozpierdalac stadion podpalac go, wyrywac siedzonka lać na trybunie?
coraz bardziej przekonuję się że kibice Wisly wszystko potrafią sobie jakos przetlumaczyc w zaleznosci co potrzebują udowodnic
ps. zeby nie bylo, tak jestem za tym zeby tepic takie zachowania ktore wyzej opisalem, ale w schodzeniu po krzeselku nie widze nic zlego, chcecie plakac, to placzcie
ps2. cala wypowiedz dotyczy mlynu
Kolego proszę cię nie brnij dalej , już wystarczająco się skompromitowałeś . Ja osobiście pamietam przypadek z tamtego roku podczas PP z Lechem kiedy to kolesiowi nie chciało się iść do toi toia i lał w rogu sektora B u samej góry. To też błahostka ? Co to za problem wydać parę złotych na mopa .Poza tym to brat po szalu . Kolego brat po szalu to powinien takiemu delikwentowi co chodzi po krzesełkach dać po łbie , może to nauczy zachowania na stadionie . Nie nazywaj mnie frajerem dziecko bo frajerskie są twoje wypowiedzi.
Odpowiedz cytując