1q2 napisał(a):

A przeszli byśmy Levadie?, ograli Legię,Amikę,parchów,Arke,Bełchatów ?Strzelilibyśm y gola przez te 7 godzin?
I tu dla mnie Pawełkożercy się najbardziej ośmieszają.Czepiliście się gościa który mimo bardzo słabej postawy nie jest praktycznie w ogóle winien zaistniałego stanu rzeczy.
|
Starałem się zrozumieć taką sytuację jaka miała miejsce podczas fuckowania trybuny E lata temu, ale on się nie uczy na swoich błedach. Wtedy mu uszło płazem, ale teraz nie ma ku temu powodów. Wolę oglądać w bramce Kurto a wcześniej Cebanu, bo mieliby szansę się czegoś nauczyć i może mieliby do nas kibiców jakiś szacunek.
Nie jestem Pawełkożercą jak to określiłeś, ale mam prawo wymagać od tego podrzędnie imutującego bramkarza osobnika trochę samokrytyki po ewidentnie zawalonych bramkach to raz, a dwa trzymania mordy w kubeł nawet jeśli ktoś trafnie bądź nie skomentuje jego interwencję.
Pawełek swoicm zachowaniem dołączył jak dla mnie do grona reprezentowanego przez Surmę, Frankowskiego, Uche ...
Obudżcie się! Wasz problem polega na tym że nie chcecie zaakceptować tego iż piłkarz powinien szanować swoich kibiców bo zawsze może mieć gorszych.
Czy ktoś się nad nimi pastwił jak zajmowali 8 miejsce w lidze ? Nikt, doping na maksa i zabawa na C, obrażaliśmy się na piłkarzyków ? Nie, dostali tyle wsparcia na ile mieliśmy siły. A było tego wiele. Ale teraz ewidentnie jeden z piłkarzyków ma nas w dupie. Ja jego zresztą też, tylko że ja z tym klubem spędzę więcej lat niż ta kreatura, a Wisła to nie piłkarzyki.
Połaźcie po osiedlach i popytajcie chlopaków kopiących w piłkę czy chcieliby kiedyś stanąć w Wiśle między słupkami. Dla wielu byłoby to spełnienie marzeń całego życia, a ten kopacz za grubą kasę ani nie przykłada się do gry, ani nie darzy Nas dla których gra szacunkiem.