flamengista napisał(a):

Dla mnie to niezrozumiałe, że chłopak z takim potencjałem jest w tak kiepskiej formie. Na pewno Pawełka stać na więcej. Co dziwne, on się teraz nie spina specjalnie, a przecież walczy o nowy kontrakt. Ja tego zupełnie nie rozumiem...
|
Ale o jakim potencjale my tu mówimy? Skoro pan szanowny i wspaniały Mariusz Pawełek nie potrafi w ciągu tych już 4 sezonów zagrać 5 meczów pod rząd na normalnym poziomie to coś tu nie tak. On jest słabym bramkarzem! I nie brońmy go, jak i kilku innych piłkarzy Wisły "że maja potencjał" bo to gówno prawda.
Nazywajmy rzeczy po imieniu.
Pawełek pokazuje fucki.. świadczy to o jego kulturze..a ściślej to jej braku ( niektórym kibicom również tej funkcji zachowawczej brak ). Gdyby jeszcze ten cały nieszczęsny Pawełek coś osiągnął z Wisłą, stał sie ważna postacia w zespole.. to mógł by troche pokozaczyc.. a tak?
On sam sobie nie zdaje sprawy chyba jak słabo gra.Dobrze że zawsze znajduje wytłumaczenie.
Gdyby to ode mnie zależało to za takie zachowanie tego "bramkarza" bym wyjebał na zesłanie do Wodzisławia.. tam sobie może palce pokazywać.