nesta napisał(a):

|
Po prostu Skorza zawsze ukladal sie z kibicami, cieplo o nich mowil, chodzil na te wszystkie spotkania, niczym sobie w tych kwestiach nie podpadl to ma teraz poparcie. Co jest dla mnie smieszne, bo trener powinien je sobie zdobyc na boisku. A tu z jednej strony przegral pierwszy raz od dawna derby, a z drugiej ma dziwne "plecy" wsrod niektorych kibicow. Nie wiem czy pili razem wodke czy co, ale dla mnie to jest troche dziwne podejscie...
|
Ciekawe... czyli sugerujesz ze Skorza z nami nic nie osiagnal i szacunek zdobyl tylko i wylacznie przez chodzenie na spotkania z nami, i przez cieple o nas wypowiedzi...
Ktos tutaj pisal ze miara warsztatu trenerskiego styl gry klubu. To ciekawe na ktorym miejscu sa teraz Lechici i na ktorym miejscu byli w poprzendim sezonie kiedy to ladnie grali ubustwianego na tym forum forum Smudy i teraz Zielinskiego. Wpadki ze slabeuszami - Wisla w poprzedniej rundzie tych wpadek ze slabeuszami nie miala(poza parchami i Levadia...). Warsztat trenerski pokazuje miejsce w tabeli a nie pojedyncze mecze. I dla coponiektorych radze uwaznie przeczytac sobie post 7 kotow.
P.S.Nie twierdze ze Skorza byl bogiem, ale na litosc boska, zanim cos napiszecie to stuknijcie sie w glowe porzadnie. Przyszedl nowy trener, niby rozgrywamy lepiej akcje w ofensywie(tylko obrona zaczyna coraz bardziej sie gubic...), tylko ze to i tak gowno daje. Ciekawe, czy to tez wina trenerow.