Wyświetl pojedynczy post
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.03.2010, 18:23
bebeto napisał(a):Wyświetl post
Sam Kasperczak powiedział że on będzie grał do końca sezonu "tym" co ma,czyli według mnie po pierwsze piłkarze jakich aktualnie posiadamy a po drugie ich forma z jaką M Skorża ich pozostawił.Więc jeśli (mam nadzieję że tak się nie stanie) nie zdobędziemy MP będzie to wina Macieja Skorży ( czy jak kto woli "król Maciuś 1"-(Levadia& Derby&Legia&Lech) .
niestety nie będzie.. bo zeby byla musialby byc trenerem Wisly do konca sezonu.. a tak to jest gdybanie.. i pojscie na latwizne; Kasprowi nie wyjdzie no to zwalamy na Skorze.. zeby tego bylo malo zostawil druzyne na 1 miejscu, teraz jeszcze po tych meczach za kadencji Kaspra pojawiaja sie glosy ze "pzosotalosci po Skorzy" , a wstarczyloby zeby strzelili w 94 minucie gol na wage zwyciestwa nikt by nawet o tym nie wspomnial, tak sie to czasem kloci ze soba, pojscie na latwizne z obiektywizmem
idac dalej mozna stwerdziv ze jak nie awansujemy do LM to bedzie wina Skorzy.. bezsens? a no tak

wina bedzie trenera ktory objal druzyne.. chcial? to mial, wiedzial na co sie pisze i co musi zdobyc, przyjal wyzwanie.. .. choc ja tak uparcie winy nie doszukuje sie w trenerach, to raczej widzimisie pilkarzy.. tak wiec nie bede winil Kaspra jak nie zdobedzie w tym sezonie MP
idac dalej mozna stwerdziv ze jak nie awansujemy do LM to bedzie wina Skorzy.. bezsens? a no tak

niechec, niechecia itd.. ale obiektywizmu nigdy za malo ..

i przy okazji
Cytat:
będzie grał do końca sezonu "tym" co ma
nie rob z niego biedaka bo zastal "to cos" .. bo 'to cos" w praktycznie tym samym skladzie wystapilo przeciwko FCB na Reymonta
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 24.03.2010 o godz. 18:32.