Ale mam metlik w głowie. Juz nie wiem co myslec o tym wszystkim ale powiem tak. Wisła to kibice oraz pilkarze. Pilkarze wiemy sa a za jakis czas odchodza jednak przykro mi jak ktos na tych pilkarzy tak nadaje jak czesc osob na forum czy stadionie. Niewatpliwie sluszne jest to ze musimy od pilkarzy wymagac ambicji ale i nie mozemy ich krytykowac w tak chamski sposob. Moim zdaniem jedziemy teraz z Legia na tym samym wozku. Tam jest dokladnie to samo, utarczki pilkarzy z kibicami, slab gra. Przeczytałem felieton na legialive i moge jako kibic Wisły spojrzec na ta sprawe Legii z dystansu, bez emocji. I trudno sie nie zgodzic z tym co jest w tym felietonie napisane ale jest to smutne jak kibice psuja atmosfere w klubie. To co sie teraz w Legii dzieje to masakra, pilkarze wysmiewani przez kibicow, paralizuje ich to i boja sie grac zeby nie zostac wysmianym. - smutna sprawa, napewno nie jest to dobre dla tego klubu i tak samo mysle ze jest u nas. Ani zachowanie naszych kibicow ani Mario nie doprowadzi do poprawy sytuacji. Szkoda ze tak sie dzieje bo my tu sie klocimy i martwimy a niektorzy moga na tych problemach tylko skorzystac i z pozalowaniem na to patrzec.
A teraz jesli chodzi o mecz. Linia obrony w postaci Diaz i Burliga, bylo wiadome ze to sie zle skonczy. Tez jak niektorzy uwazam ze był to nasz najlepszy mecz od dawien dawna. Gralismy piłka, staralismy sie. A okres od 10 do 25 minuty był naprawde bardzo dobry. Mysle ze idziemy do przou i z meczu na mecz bedzie coraz lepiej. Gdyby nie ta obrona to moze by wczoraj bylo do przodu. Co do Jirsaka to naprawde jest to dziwny gosc. Albo go wcale nie widac na boisku albo wyroznia sie na duzy plus, np fajny gol, super asysta, podanie. Ja bym jednak zamiast Jirsaka widział w składzie Sobola. Mysle ze z Bytomiem bedzie juz gra wygladała lepiej a z Polonia Warszawa bedzie juz w ogole w deche bo Heniu dostanie caly tydzien na przygotowanie druzyny no i nasze gwiazdy beda miec na odpoczynek miedzy meczami te 7 bo tak co 3-4 dni to za ciezko grac dla naszych pilkarzy