Wyświetl pojedynczy post
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.03.2010, 12:33
universe napisał(a):Wyświetl post
Mnie nie wyglada na to, ze panem Cupialem kieruje jakies szczegolne uczucie do Wisly (chociaz byc moze na swoj sposob Ja kocha). Raczej traktuje Wisle jako zabawke w sensie: tu i teraz dla mnie wygrywajcie, a jak odejde to niech sie dzieje co chce.. pisze tak dlatego, bo nie widze u niego jakiejs checi stworzenia wielkiego klubu. Zero zaplecza sportowego przez tyle lat, zero inwestowania w mlodziez, wreszcie zero struktur profesjonalnego klubu, badz prob ich tworzenia (chociazby poprzez zatrudnianie odpowiednich osob).. .
Powiem tak nie znam osobiście Cupiała i trudno mi oceniać czy mu zależy czy nie, jednak jakby mu nie zależało to być może już dawno by to wszystko rzucił. Inwestować chciał, chciał coś osiągnąć ale moim zdaniem otoczył się ludźmi nieodpowiednimi którzy nie potrafili mu dobrze doradzić. I mam wrażenie że podobnie jest teraz, Cupiał może i chce coś zrobić żeby było lepiej ale nie ma w tym momencie ludzi którzy by wymyślili coś nowego, podpowiedzieli więc ściąga starą gwardię.