Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.03.2010, 09:52
Cytat:
Prostactwo to branie kasy za frajer. Nie rozśmieszaj mnie, dotaje niezłą kase co miesiąc, a styl ten sam czyli ŻENADA ! Jak nie potrafi sobie radzić z presją, z ostrymi wyzwiskami to niech wraca tam skąd przyszedł. W bramce ma stać pewny siebie bramkarz, a nie ciota! Co mieli powiedzieć? Mariuszku nic sie nie stało, przywykliśmy do tego, że znów coś nie wyszło?
ja jebie, a to od razu trzeba mowic "Mariuszku nic sie nie stało" lub "Mariuszku jestes ciota"? Nie mozna czegos przemilczec. Kazdy wie jak jest z jego dyspozycja ale to nie powod zeby go wyzywac. Oczywiscie o jego zarobki najbardziej ty sie musisz przejmowac bo ty wykladasz na nie kase uhehehe Taki ma kontrakt i juz, tego sie nie zmieni.
Ale co tu dyskutowac, tacy ****a "kibice" Wisły co wlasnych pilkarzy wyzywaja od ciot. C..j z wami
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.