Cytat:
|
O przepraszam, ja mam 2 pierwszy to Lobodzinski a drugi dopiero Pawelek...
|
mhm i rozumiem ze mona napisac ze Pawełek gra cienko i jest za slaby na Wisłe, a Łobo gra taki piach ze **** czlowieka strzela ale czy w porzadku jest pisanie ze Pawełek to ciota, ublizanie mu na forum czy z trybun, pisanie na lobo ze to kaleka? Kazdy wie ze ci dwaj pilkarze nie sa swietni ale czy mozna im tak ublizac? Tym bardziej tutaj na portalu Wisły?! Ku..a to tak jakbys przyszedl do mojego domu i mnie od ch..w zaczał pociskac. Tutaj powinno byc miejsce do wypowiedzi dla kibicow Wisły a nie pajacow ktorzy zeby swoja nieudolnosc i niepowodzenia wyladowywali na pilkarzach. Graja piach, ok. Kazdy sie z tym zgadza ale powinno sie ich wyzywac od ciot?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.