|
ja nie moge masakra. Nikt tu zaciekle nie broni Pawelka, nie mowi ze jest super bramkarzem a coniektorzy dalej swoje. Tak samo jak Pawelek gra słabo to i polowa zespolu daje dupy ale to jest oczywiscie Polska i trzeba miec tego jednego kozła ofiarnego. Ja was nie rozumiem jak mozna na wlasnego bramkarzanapisac ze to jest ciota albo mu na meczu ublizac. To wy jestescie kibicami Wisły? Wy wlasnie jestescie tymi ciotami. Wstyd za takich ludzi. To forum jak i trybuny to moim zdaniem nie powinno byc miejsce dla pastwienia sie nad pilkarzami tylko miejsce gdzie sie wspiera swoja druzyne. Tym bardziej takim miejscem powinny byc trybuny na meczu. A jak sie komus nie podoba gra Pawełka i Wisły to przeciez droga wolna, nikt was nie trzyma, idzcie sobie kibicowac sukcesom w innych klubach. K... noz sie w kieszeni otwiera jak sie was czyta
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|