Żmijka napisał(a):

|
) Ale jeśli ma Ci to sprawić przyjemność, to powiem więcej - dla mnie mógłby każdemu z tych idiotów (bo nie nazwę ich kibicami) dać w zeby. Dziękuję.
|
Dobrze, że jak Wisła gra na wyjeździe to na Pawełku nikt nie wywiera presji (gdyż jest raczej wzmocnieniem rywali), bo nie wiem co by było jakby cały stadion np. w Chorzowie zaczął jechać na Pawełka, chyba by musiał cały czas Fucka trzymać w górze. Zastanawiam się czemu Wy bronicie takich zawodów. Gość ma zawód, który posiada właśnie takie uroki. Na spotkaniach niższych lig zawodnicy grają za darmo i i niejednokrotnie nasłuchają się na swój temat gorszych rzeczy rzeczy i to wypowiedzianych z bliższej odległości niż wczoraj usłyszał Pawełek. Nie spotkałem się jednak z takimi gestami.
Takie zachowania są skandaliczne i koniec. Gość jest od grania a nie od pokazywania gestów w stronę kibiców. Niestety piłkarze u nas są rozpuszczeni. Temu kilka osób coś powiedziało już fuck, w warszawie jeden cieszy się do pustej trybuny, drugi pokazuje wała w stronę loży. Wg mnie to jest nie do pomyślenia w innych ligach. Tacy zawodnicy mieliby już po karierze w danym klubie.