Wyświetl pojedynczy post
Zbyychu
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.03.2010, 02:02
ha, miło usłyszeć głos rozsądku w tej fali nienawiści.
w drugiej połowie była taka sytuacja, że Pawełek miał trzy dobre interwencje pod rząd, z czego jedna praktycznie w sytuacji sam na sam - i tak siedziałem i czekałem, czy na forum ktoś o nich chociaż wspomni (ot tak, jak się wspomina o innych sytuacjach). Ale nic, cisza. Bo pochwalić Pawełka chociaż za pojedynczą akcję to nie wpisuje się w trend, jest passe i demode.

Daleki jestem od obrony Pawełka, bo faktycznie nie jest to golkiper na miarę naszych możliwości, ale cóż, na pewno gnojąc go co mecz nie pomagamy jemu, a tym samym nie pomagamy Wiśle.

Swoją drogą, śmieszą mnie takie wypowiedzi jak Twoja, Kordel_Walker. Dałbyś szansę Kurto. Jak rozumiem, oglądasz obu bramkarzy na co dzień, masz z nimi bezpośrednią styczność, masz możliwość porównania ich możliwości, obecnej formy i dyspozycji? Czy może bazujesz swoją wypowiedź na podstawie rozgrywanych przez Filipa meczach w Promieniu Opalenica?

Swoją drogą, faktycznie symptomatyczne jest to, o czym pisze wolfy - cała drużyna gra słabo, wtopę za wtopą zaliczają kolejni piłkarze - ale cała nienawiść i wszystkie wrzuty idą na Pawełka.