Wyświetl pojedynczy post
universe
Senior Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.03.2010, 01:30
Luckej a moglbys mi wyjasnic, co to znaczy wedlug Ciebie kibicowac? Bo moze ja sie myle, ze to znaczy

wspierac, pomagac -zwlaszcza kiedy nie idzie? O ile krytyka rzeczywiscie moze pomoc, to jak nazwiesz

wyzywanie/ponizanie/szydzenie z wlasnego pilkarza? Jak bys Ty sie odniosl do takiej "krytyki"?

Jesli widze pilkarza, moze nie najwyzszych lotow, ktory jednak stara sie jak najlepieji, to ja go wspieram. Na

takiego moja Wiselke stac, takiego udalo sie pozyskac i ja to akceptuje. Moge przywary tego zawodnika

krytykowac -podkreslam krytykowac - do woli, ale na meczu ma on moje absolutne wsparcie i wiare w niego, bo wspolnie chcemy cos osiagnac, nieprawdaz?

Dla mnie problem zaczyna sie gdy widze, ze komus sie nie nie chce, nie zalezy mu (a niestety nie wszystko

mozna tlumaczyc zlymi przygotowaniami czy brakiem umiejetnosci). Jesli takie zachowanie wynika z lenistwa,

braku ambicji, cwaniactwa czy tez jakichs gierek TO jest kpina ze swojej pracy, kibicow i takie zachowanie nalezy potepic..

PS. Z innej beczki. W naszym zespole bardzo brakuje nie tylko dobrych pilkarzy , ale tez silnych osobowosci majacych pozytywny wplyw na kolegow, scalajacych te druzyne.
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing)
Odpowiedz cytując