ja bym proponowal dla najwiekszych placzkow forum robic seanse! Tak jak teraz zamiast chodzic na mecze i dopingowac Wisle to zamiast siedzenia przed komputerem zbieralibyscie sie w jednym miejscu, ogladalibyscie mecz i przescigali sie w obrazaniu Wisly pilkarzy, w wymyslaniu glupich tekstow typu "Kasperczak dziekujemy" itd itd Dla tego kto wymysli najwieksza obraze wzgledem klubu moznaby zafundowac rurki z kremem albo paczki
Eh ludzie ludzie, zal was czytac. Na mecz sie wiekszosci dupy ruszyc nie chce a ma tyle co rzut beretem al do krytykowania pierwsi. Tak tak ja wiem, jestem monotonny bo sie powtarzam, sam na meczu nie bylem ale czy wy nie jestescie monotonii z tym waszym placzem?! Wielcy kibice jak Wisła gra super i zdobywa trofea, wtedy to sie oplaca Wisle kibicowac i sie chwalic ze ja to kibicuje klubowi co gra najlepiej w Polsce ale zeby juz na mecz isc, cos od siebie dac to nic. Dziwne, od pilkarzy wymagacie, sami chuja dajecie.
A plakanie jest o tyle bez sensu co rozpisywanie sie nad super dobra gra. Gramy swietnie to wiadomo fajnie i juz, gramy zle to szkoda, kazdy widzi jak jest. Ale po chujod razu sie zalic co mecz, czy to do czegos prowadzi