Wyświetl pojedynczy post
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.03.2010, 22:16
Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Porządki po eksperymentach beztroskiego Macieja , potrwają jeszcze bardzo długo. Zal tylko ,że naszemu byłemu trenerowi nie dane było wypicie tego wątpliwej jakości trunku ,który w okresie przygotowawczym nawarzył , do końca. Maciej leciał z wysokiego konia na pysk ale nagle otworzył się spadochron i się uratował przed maksymalną kompromitacją. Powinien Cupiała po rękach całować ,że go wywalił. W mojej ocenie powinien dotrwać do końca kontraktu bez względu na wszystko. Tak to jest teraz problem odpowiedzialności. Nowy trener powinien przyjść w klarownej sytuacji i rozpoczynać swoją misję. Teraz na forum pokazują się opinie pod tytułem "1-3 Kasperczak dziękujemy". Szczyt ignorancji i bezmyślności. Pracownicy Lechii wykonywali swoje obowiązki rzetelniej i dlatego cieszą się z półfinału. Nasi zawodnicy jedyne co potrafią to wysoka piłka na pałę do przodu zgodnie z emanacja geniuszu Macieja. Żal patrzeć na to co ten Skorża narobił.

PS. KBOBT jesteś jebnięty. Dajcie mi tydzień wolnego.

PS1. Andrzej Iwan dobrze powiedział. Każdy obcokrajowiec ,który przyszedł do Wisły pod okiem PMS'a Macieja się uwstecznił. Marcel, Alvarez, Kiro, Jirsak , Diaz.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 23.03.2010 o godz. 22:22.