Wyświetl pojedynczy post
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.03.2010, 22:16
morgenes napisał(a):Wyświetl post
Pawełek to najgorszy bramkarz w lidze. Oczywiście to nie powód by go obrażać, ale fakt jest faktem. Jeśli ktoś się z tym nie zgadza, to niech wskaże, kto jest gorszy.

A co meczu - paradoksalnie, gra nie wygląda wcale źle. Piłka zaczyna w końcu chodzić po ziemi, jest więcej ruchu. Do optymalnej dyspozycji jeszcze daleko, ale jakaś jaskółka jest...
Ja miałem bana za Małeckiego jak powiedzmy kwestionowałem jego iloraz inteligencji

Wracając do tematu: Pawełek najgorszy w lidze - czy ja wiem ? no w każdym razie w "czołówce" ))

Ba -cos tam umie ale kondycji nie ma - na całym świecie by go "odbudaowali" ale u nas raczej nie w tej rundzie.

Łobo - coś tam usiłuje robić na tym skrzydle - raz mu wychodzi raz nie ale i tak postęp.

Żirsak - ciężko powiedzieć jak grał bo nie widziałem niestety

Małecki- tez coś próbuje ale to jest 20% Małeckiego z zeszłego sezonu ( mówię o stronie fizycznej bo od strony intelektualnej to wydaje mi się że nawet coś drgnęło do przodu )))

Ogólnie nie ma co się pastwić nad nimi bo juz jest po zawodach. Natomiast paradoksalnie jestem większym optymistą niż po meczu ligowym bo widać że powoli zaczynają myśleć , stwarzają jakieś okazje. Może nie będzie tak tragicznie.