Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.03.2010, 19:33
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ja rozumiem, że można nie umieć grać w piłkę, ale niektórzy nawet się nie starają. A to już przykre.
Czy oni w ogóle mają jeszcze jakąś ambicję? Czy może wszyscy którzy ją mieli już wyjechali?

Wiosna idzie, to mam depresję i pewnie dlatego tak się rozczulam nad pressingiem Iwańskiego

Może myślał, że to się później zmontuje? Co się dziwisz, jak teraz na Legii śpiewy z kasety, ultraskę Miklas robi
I znowu mnie depresyjne myśli nachodzą, bo kiedyś mecz z Legią to było przeżycie, a teraz...
Właśnie FraMat - liczyłeś, że ITI wprowadzi zachodnie standardy. Dla mnie to co robią to jest zwykły PRL -0 straszno i śmieszno zarazem.

Idę sobie ziółka zaparzyć, bo dziś przecież nasi grają.

EDIT: Właśnie się dowiedziałem, że Kasperczak Kapkę ściągnął. Nie będzie ziółek, trzeba czegoś mocniejszego...
Kasperczak? Czy Cupiał? Bo to ważne rozróżnienie. Kapka ma być asystentem Kasperczaka czy jak?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując