Ela napisał(a):

Mam mieszane uczucia jeśli chodzi o portal Weszlo - uważam, że w bardzo prosty sposób, poprzez złośliwość zdobyli sobie popularność. I są bardzo niewybredni w swoich tematach.
Nie mniej obecna krucjata - być może ma jakiś cień szansy powodzenia.
Nie wierzę aby piłkarze nie zdawali sobie sprawy, że stali się obecnie przedmiotem kpin.
Oby poruszyło to ich ambicję i zaczęli się bardziej starać.
Adekwatnie do ich zarobków :]
|
Ja rozumiem, że można nie umieć grać w piłkę, ale niektórzy nawet się nie starają. A to już przykre.
Czy oni w ogóle mają jeszcze jakąś ambicję? Czy może wszyscy którzy ją mieli już wyjechali?
Wiosna idzie, to mam depresję i pewnie dlatego tak się rozczulam nad pressingiem Iwańskiego
MatMario napisał(a):

Legia prowadzi ale to oc tam jest na lini kibice piłkarze to jest katastrofa,horror,mega jaja.
Zając nie strzela do pustej a na stadionie Dziękujemy! Dziękujemy.
Grzelak strzela gola biegnie di pustej trybuny i cieszy się z wyimaginowanymi kibicami...
SZOPKA
|
Może myślał, że to się później zmontuje? Co się dziwisz, jak teraz na Legii śpiewy z kasety, ultraskę Miklas robi

I znowu mnie depresyjne myśli nachodzą, bo kiedyś mecz z Legią to było
przeżycie, a teraz...
Właśnie FraMat - liczyłeś, że ITI wprowadzi zachodnie standardy. Dla mnie to co robią to jest zwykły PRL -0 straszno i śmieszno zarazem.
Idę sobie ziółka zaparzyć, bo dziś przecież nasi grają.
EDIT: Właśnie się dowiedziałem, że Kasperczak Kapkę ściągnął. Nie będzie ziółek, trzeba czegoś mocniejszego...