Wyświetl pojedynczy post
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.03.2010, 09:37
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Nie chcę mi się szukać, ale napisałeś że Czerwiec odebrał Murzyna z lotniska i że to musi być Makinwa.

I ślepej kurze się ziarno trafi.Skuteczność Białoński ma podobną.

Jakoś nie widać rezultatów? Zapewniałeś że będzie drugi napastnik...

Nie mam powodu żeby Ci wierzyć. Też mogę napisać,np. że Comarch chce być operatorem stadionu, ale toczą się rozmowy dopiero.

Co to znaczy dosyć wysoko postawiony gość z branży budowlanej? Co architekt miejski? Minister Infrastruktury? Co Ty w sobie masz, że każdy tak Ci o wszystkim mówi. Podchodzisz do prezesa Polimexu, jako szary kibic z ulicy, a ten: "Wie Pan, chcemy być operatorem stadionu. Dajemy nawet 65 mln zł, ale miasto jeszcze nam nie odpowiedziało. Może zechciałby Pan opisać to na forum? Tak?
ad 1. Proponuje poszukać, bo nigdy nie mówiłem o lotnisku tylko o parkingu klubowym na którym sie pojawił z Czerwcem... ( Pewnie statkiem przypłynął z Afryki - to tak a propos lotniska)

ad 2. Tobie się jakoś nie trafia...

ad 3. Nie odpowiadam za negocjacje!! Nie wiem do chol...y o co tam poszlo... Ale negocjacje były faktem i nawet Skorża temu nie zaprzeczał
ad 4. A pisz nawet ze ITI nas odkupi... Naprawde nie zależy mi na Twoim zaufaniu... Ale nie neguj wszystkiego

ad 5. Mam Ci podac imie i nazwisko? Moze pesel?
Gośc jest przedstawicielem firmy , która robiła u nas na stadionie uszczelnienia, co jakiś czas mają spotkania z wykonawcą, szkolenia itd... Nie musze Ci chyba mówić, ze w ten sposob bardzo łatwo sie jest dowiedzieć co się dzieje w Polsce...
Mówił jeszcze np o autostradzie A4..., o centrum kongresowym na Rondzie Grunwaldzkim ale to juz inny temat
Odpowiedz cytując