DrunkenBear napisał(a):

Tak, jako dla kibica Wisły mistrzostwo dla Lecha bardzo by bolało. Ale jeśli by awansowali do LM, to cieszyłbym się z tego.
|
Będę Ci o tym przypominal rok w rok gdy beda zdobywac mistrza..
w jakim niektorzy swiecie zyja to ja nie wiem.. punkty.. jakie punkty..takie punkty, nic te punkty nie zmienią.. chyba ze za 20 lat (jesli chodzi o Polske, bo niektorzy mysla ze jak ktos awansuje do LM to nagle 3 druzyny beda walczyc od nowego sezonu w LM + 2 pucharach) ten kto awansuje do LM ten staje sie tym co Wisla kilka lat temu.. czyli tylko ona a reszta zacofana..
ja to nie rozumiem jak mozna zle zyczyc rywalowi / wrogowi w lidze a a pucharach ich dopingowac.. oni nie reprezentuja Polski tylko wlasny klub.. reprezentuje to druzyna narodowa.. i jak Wisla przegrywa z Levadia to Wisla przegrywa, a nie Polska..
Valdaer my mamy dobrych pilkarzy, ktorych stac na awans do LM (mowa o druzynach typu Lewski Sofia itd.. Levadia? ich powinni rozjechac drugim skladem bez pomocy Skorzy/ Kasperczaka/ Janasa i taktyki..). ale nie zawsze im sie chce, trener nie zawsze moze pomoc.. jedynie ci ktorzy ustalaja im kontrakty / premie itd