Wyświetl pojedynczy post
fanTS1906
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2010, 21:58
Jakies 40 min przepytywali pana Kasperczaka na N. Jesli mowil prawde a akurat ja mam taka nature, ze nie przyjmuje z gory ze ktos mnie klamie podczas rozmowy, wiec ja nie widze powodu zeby mu nie wierzyc i uwazam ze Henri obalil wszystkie argumenty tych ktorzy byli w stosunku do jego osoby na "nie". W skrocie to powiedzial ze nikt mu nie dal zwolnienia na pismie i jesli nie zjawil by sie wtedy w klubie (gdy prezentowali Liczke) to on zlamal by warunki swojej umowy, przeprosiny na konferencji dotyczyly wylacznie tego ze nie dal rady wejsc do LM i zaliczyl znane nam wpadki w PUEFA, to z klubu najpierw sie do niego zwrocili a on po 15 min zdecydowal ze chce wrocic do Wisly. Nie jest tez prawda, ze nie ma nic do powiedzenia w sprawie transferow, mniej wiecej bedzie to wygladac tak ze powstanie grupa ludzi odpowiedzialna za poszukiwanie zawodnikow, Kasperczak bedzie zglaszal kogo potrzebuje, oni beda szukac a potem razem z trenerem dyskutowac z kim podpisac.
Przyznac trzeba, ze zamotal sie jedynie w sprawie wtargniecia kibicow Gornika na trening.
Jesli jeszcze sobie cos przypomnie waznego to dopisze dla tych ktorym nie bylo dane obejrzec a sa ciekawi