Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2010, 21:44
Ja uważam, że teraz może być tylko lepiej w końcu strzeliliśmy bramkę a moje odczucie jest takie że po tej bramce zaczęliśmy grać, wiadomo że to jeszcze nie to na co nas stać ale o następne mecze jestem spokojny.

Trafione zmiany przede wszystkich czy w końcu możemy powiedzieć, że mamy więcej niż 11 zawodników i Ci którzy wejdą z ławki mogą w jakiś sposób podnieść poziom gry lub wnieść więcej ożywienia do naszej gry, zobaczymy oby było właśnie tak. Ja uważam, że jak Łobodziński i Jirsak nie zaczną grać tak jak powinni to w lecie mogą się pożegnać z Wisłą, ale to jest tylko moje zdanie.

Co do tej bramki, nie warto się kłócić czy była czy nie bo i tak się skończyło 3-0 i ta sytuacja zbytnio nie wpłynęła na końcowy wynik spotkania i w żadnym wypadku nie wypatrzyła ona wyniku. Tak w moim odczuciu.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując