Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2010, 21:21
Cytat:
dokładnie Kasperczak niewiele zmienił jest chu... i za to odpowiada Skorża ze sztabem, Kasperczaka tak naprawdę bedzie można rozliczać dopiero w przyszłym sezonie ale nie wiem czy z taka gra Wisły dotrwa bo może być MP a równie dobrze moze nawet nie być pucharów

Kasperczak to jest bardzo dobry fachowiec ale nie jakiś wielki motywator że przychodzi i od razu robi rewolucje w grze to raczej bedze ewolucja krok po kroku z treningu na trening będzie lepiej tylko czasu nie ma
ja troszke inne spojrzenie mam na to. Moze juz efekty pracy Kasperczaka bedzie widac niedlugo, moze "naprawi" pilkarzy psychike. Bo jesli cos sie popsuło na lini Skorza- zawodnicy to teraz trzeba im psychologa ktory z nimi pogada i wszystko wroci do normy. Tylko wiecie o co chodzi. Tak gdybac jak my to sobie mozemy do usranej smierci, jak sie nie jest z ta druzyna od srodka, jak sie nie zna mysli pilkarzy i trenera to mozna swoje scenariusze mnozyc do woli i cholera wie czy ktorys bedzie trafny
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując