Cytat:
dokładnie Kasperczak niewiele zmienił jest chu... i za to odpowiada Skorża ze sztabem, Kasperczaka tak naprawdę bedzie można rozliczać dopiero w przyszłym sezonie ale nie wiem czy z taka gra Wisły dotrwa bo może być MP a równie dobrze moze nawet nie być pucharów
Kasperczak to jest bardzo dobry fachowiec ale nie jakiś wielki motywator że przychodzi i od razu robi rewolucje w grze to raczej bedze ewolucja krok po kroku z treningu na trening będzie lepiej tylko czasu nie ma
|
ja troszke inne spojrzenie mam na to. Moze juz efekty pracy Kasperczaka bedzie widac niedlugo, moze "naprawi" pilkarzy psychike. Bo jesli cos sie popsuło na lini Skorza- zawodnicy to teraz trzeba im psychologa ktory z nimi pogada i wszystko wroci do normy. Tylko wiecie o co chodzi. Tak gdybac jak my to sobie mozemy do usranej smierci, jak sie nie jest z ta druzyna od srodka, jak sie nie zna mysli pilkarzy i trenera to mozna swoje scenariusze mnozyc do woli i cholera wie czy ktorys bedzie trafny
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.