Wyświetl pojedynczy post
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2010, 21:16
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Pojawiły sie glosy ze Wisla juz troche lepiej gra za Henia a czy ktos pomyslal o tym ze gra i wynik wyglada juz lepiej po prostu z tego powodu ze wreszcie wiekszosc jest zdrowa. Obecnie kontuzjowani sa Golos, Gargula, Singlar i Cleber. Mowi sie ze Kasperczak miał nosa do zmian w tym meczu a moim zdaniem to gowno prawda. Skorza tak samo wpuscilby Jirsaka, Łobo i Boguskiego... Po prostu o wiele wiecej opcji innych zmian nie bylo.Nie bronie Skorzy nie mam nic do Kasperczaka ale niepokajace jest to jak pod wiele zdarzen mozna sobie popodstawiac swoje ideologie Wiec tak jak ktos mowi ze Kasperczak super i juz widac zmiany bo Skorza był ble to ja moge powiedziec ze jakby został Skorza to by bylo to samo bo juz wiecej pilkarzy jest zdrowych, juz mozna robic sensowne zmiany no i po zajechaniu (ktore zapewne bylo) zawodnicy odzywaja.
Taki post zeby tez inne swiatlo rzucic na te rozkminki. Ja mam nadzieje ze bedzie dobrze, ze Wisła zacznie grac ciekawa pilke i ze MP bedzie nasz
dokładnie Kasperczak niewiele zmienił jest chu... i za to odpowiada Skorża ze sztabem, Kasperczaka tak naprawdę bedzie można rozliczać dopiero w przyszłym sezonie ale nie wiem czy z taka gra Wisły dotrwa bo może być MP a równie dobrze moze nawet nie być pucharów

Kasperczak to jest bardzo dobry fachowiec ale nie jakiś wielki motywator że przychodzi i od razu robi rewolucje w grze to raczej bedze ewolucja krok po kroku z treningu na trening będzie lepiej tylko czasu nie ma
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 21.03.2010 o godz. 21:18.
Odpowiedz cytując