Wyświetl pojedynczy post
Seb@.
Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2010, 23:45
Wizualizacja przedstawiona w lidze + co najmniej żałosna. W taki sposób można wszystko udowonić. Chciałbym wiedzieć jakiego to programu użyli do wyliczenia trajektori lotu piłki i miejsca w którym piłka dotkneła murawy, czy ma to jakieś oparcie w doświadczeniach, teorii. Mnie osobiście się wydawało że ta cała animacja to jest za przeproszeniem z dupy wzięta gdzie jakiś domorosły grafik amator coś dla pokrzepienia serc wypocił.

Oczywiscie mogę się mylić i C+ akurat tak się składa ma takie zaawansowany program, używali tego kiedyś wcześniej? I jecze jedno czy tylko mnie się wydawało czy redaktorzyna w studiu C+ miał problemy z wysławianiem się oraz często tracił wątek.

Przechodąc do meczu, niezachwycił ale i nie rozczarował. Pierwsze 30 minuty aż zęby bolały od oglądania. Trzeba przyznać że widać powolny progres. Co najważniejsze taki wynik to olbrzymie wzmocnienie morale zespołu czego przecenić nie sposób. Teraz spokojna praca na treningach i oby wyniki w następnych meczach pozwoliły naszym graczom nabrać jeszcze większej pewności siebie. Wierzę że będzie dobrze ale walka o MP może sie jeszcze różnie potoczyć.

Co do trenera widać że zmiana systemu na 4-4-2 z dwoma napastnikami dała większe możliwości w przodzie mimo słabej formy formacji odpowiadających za atak, plus dobre zmiany w odpowiednim czasie i możem się cieszyć.

Nie krytykował bym żadnego z naszych zawodników bo widać że wszyscy są w lekko mówiąc słabej formie, a co do Kirma myślę że zawodnik bazujący na szybkości oraz przyspieszeniu został poddany złym obciążeniom treningowym co spowodowało że nie może grać tak jak przez całą swoją karierę robił i z tąd trochę chaotyczna postawa a jeżeli ktoś uważa że to słaby piłkarz to polecam jego mecze tuż po przejściu oraz w reprezentacji.
Odpowiedz cytując