|
Wiedzialem od poczatku, ze w Krakowie bedzie bardzo ciezko a tym bardziej, ze Lechia skupia sie bardziej na Pucharze Polski. W lidze juz jestesmy ustawieni ale kazdy pkt jest wazny. Gdy zasiadlem przed TV i zobaczylem sklad Lechii to mnie lekko zatkalo a tym bardziej jak w pierwszej ''11'' wybiegl Bajic, no ale w pierwszej polowie zagral moim zdaniem pozytywnie. Szkoda tej sytuacji Wisniewskiego bo by mogl wygladac innaczej ten mecz.
Po pierwszej bramce dla Wisly lekko siedlismy. Ponadto druga bramka (Jirsaka) nie powinna byc uznana !!! Ogladalem lige + i tam wszystko wyszlo. No coz Wisla jest klubem z lepszymi zawodnikami i z wiekszym budzetem ale i tak nie rozumiem tych ''pseudogwiazd'' jak mogli tak grac we wczesniejszych meczach. To sa pseudogwiazdki. Ja bym im obciol pensje na miesiac. Taka gwiazda Brozek pchal sie do Fulham? Hehehe chyba posprzatac w szatniach i podawac wode.
Jeszcze troche kibicowsko...
Ogolnie doping moim zdaniem na przyzwoitym poziomie, doping dla Lechii jak i Wisly. Ciekawi mnie tylko dlaczego nie bylo flag Lechii na plotach?
WTOREK NASZ !!!! 1:1
Pozdrawiam z bialo-zielonego Londynu
LGFCE - Lechia Gdańsk Fan Club England
|