Wyświetl pojedynczy post
MJ
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.03.2010, 18:06
Mareq napisał(a):Wyświetl post
Oglądałem swego czasu jakiś monolog Bukowskiego i praktycznie każde zdanie bardzo odbiegało od prawdy(delikatnie pisząc) . Podejrzewam , że i w tym przypadku jest bardzo podobnie

A kopiowanie jakichś tajnych dokumentów pod okiem KGB jest tak absurdalne , że albo jest to historia ,,pół-prawdziwa'' , albo wywiad miał z niego niezły ubaw , prowadząc własną grę .

Uważaj , bo ja kiedyś za dwa posty pod rząd dostałem bana

Ogólnie dyskusja merytoryczna na ten temat nie ma żadnego sensu .
Można podyskutować pół-żartem , pół-serio , tak jak o tym , czy USA są rządzone przez Reptilian .
Podaj mi ten monolog - jedyne co ja wiem, to to że nigdy nie złapałem go na kłamstwie, czy choćby błędzie, a Bukowski jeżeli pojawia się w mediach, to mówi wyłącznie o komunizmie(nigdy nie widziałem, żeby wypowiadał się w jakiejkolwiek innej kwestii). A w tej kwestii, to chyba nikt nie jest w stanie z nim polemizować. Więc Marku - Tobie się mogło wydawać, że on odbiega od prawdy, ale dyskutantem dla niego nie jesteś żadnym, podobnie jak ja, całe forum, cała Polska i większość ludzi na świecie - bo ten człowiek jako jeden z nielicznych miał pełny dostęp do całości archiwów, które dziś są zamknięte, swoją drogą liczba dokumentów w Sowieckim archiwum jest szokująca (szacuje się że około MILIARD dokumentów, czy stron).

Wywiad się z Bukowskim nie bawił bo w owym czasie NIE BARDZO MÓGŁ, ponieważ był zajęty chronieniem własnego dupska, za przeproszeniem. Gdyby Borys się zdecydował, to mógłby tych ludzi do pierdla wszystkich wsadzić. Marek - cienko u Ciebie z historią najnowszą

Swoją drogą wielu agentów KGB się zbuntowało i wystąpiło przeciw partii.

Bez jaj mówimy tu o poważnych dokumentach sugerujących, ze UE jest przedłużeniem "Wspólnego Europejskiego Domu", a nie o bajdurzeniach o jakichś reptilianach. Przecież UE spełnia wszystkie kryteria "WED", przecież nawet wspiera głupie lewicowe ruchy ekologiczne, co było założeniem - czy trzeba jakichś jeszcze dowodów? Wszystkie cele "WED" zostały spełnione w UE, czy to nie wydaje się delikatnie mówiąc "dziwne"? Albo czy nie jest dziwne jak jakiś euroentuzjastyczny polityk wypala o "Gorbaczowie, ojcu Zjednoczenia Europy"? Albo że Siim Kallas z Rady Najwyższej ZSRR, pełni już kolejną kadencję komisarza?

Taka jest prawda, że ZSRR jest CO NAJMNIEJ współzałożycielem UE.

Zresztą o czym my w ogóle mówimy - są to ewidentne dowody w postaci papierowej, że UE chciała stworzyć Europę ze Związkiem Sowieckim. Coś jeszcze w ogóle trzeba dodawać?
Ostatnio edytowane przez MJ : 19.03.2010 o godz. 18:15.