Wyświetl pojedynczy post
Kossori
Junior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.03.2010, 16:00
3rider napisał(a):Wyświetl post
Tak sobie mysle, ze dobrze dla Henryego, ze malo kto na Wisle w niego wierzy - 50% przeciwko:

Kiepski wybór. Drugi raz się nie uda! - 6,90%
Błąd. Trzeba było zostawić na stanowisku Macieja Skorżę! - 38,92%
Tylko zagraniczny szkoleniowec by nam pomógł - 6,40%

12% niby TAK, ale NIE:
Niezły ruch. Obronimy mistrzostwo, ale nowej jakości nie będzie - 12,32%

I tylko 35% tych, ktorzy w niego wierza! FORZA HENRY

Czemu dobrze? Bo ma mu niby być łatwiej? Jeśli jest zawodowcem to wie co ma robić i wisi mu ankieta.

A Ci którzy w niego nie wierzą, cóż...to są po prostu zakochani w klubie kibice, gotowi oddać za Klub swe życie...

Ja jestem inny...Kocham bezgranicznie i oddać życie jestem gotów za swe dzieci i zonę. Kibicuję Wiśle i nigdy innemu klubowi, jestem skłonny na wiele wyrzeczeń aby pomóc swemu klubowi, ale oczekuje pełnego profesjonalizmu i zaangażowania.
W biznesie ponoć najważniejsze cechy to ambicja i umiejętność dokonywania słusznych wyborów, liczę na właściciela bo to jego biznes.

Nazwiska nie graja jak i nie trenują, pragnę trenera który wpoi w drużynę wole walki (bo to że potrafią nie wątpię) agresywność, chęć zwycięstwa to iż na boisku z kimkolwiek by nie grali, jedynie kogo maja prawo się bać to Boga. Wybije im z głowy leniuchowanie, kalkulowanie, oszczędzanie się na boisku, nauczy ich gry od pierwszego gwizdka na maksa...a od zawodników dostosowania się do tego i przyjęcia jako standard. Chcę widzieć zawodników którzy nie będą pieprzyć o miłości do klubu i po rozwiązaniu kontraktu o złamanych sercach...tylko takich którzy przychodząc będą mieli świadomość oczekiwań gry na najwyższym poziomie a odchodząc powiedzą iż byli szczęśliwi grając w Wielkim Klubie i mieli możliwość tworzenia jego historii...
...oby również w Europie.
Ostatnio edytowane przez Kossori : 19.03.2010 o godz. 18:06.
Dajcie gniazdowego na sektor "A" a poczujecie potęgę dopingu