Wyświetl pojedynczy post
filip74
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.03.2010, 02:40
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Mimo że napisałem iż więcej w temacie krzesełek się nie odezwę to jednak jestem do tego zmuszony, bo nagle Kuba zaczął cos tu insynuować.

@filip74 Jakoś nie pisałes o tym 2 miesiące temu, gdy była na ten temat cała dyskusja, ale teraz zeby mi dogryźć raczyłes to "nagle" zauważyć. Jak już powiedziałem wcześniej ta propozycja była już w przeszłości przedstawiona w poście którego numer podałem i omówiona więc nie insynuuj że to jest powód nie zamieszczenia moich propozycji przeze mnie bo jak widzisz grubo się mylisz. Zresztą gdybyś śledził uważniej ten wątek to może byś SAM zauważył ten projekt. A co powiesz o pierwszym projekcie tez ci się nie podoba bo to jest mój ulubiony projekt

Nie chciałęm projektów zamieszczać właśnie z powodu takich drwin i ataków jak twój i to tylko dlatego że nie podoba mi się obecny projekt i raczyłem o tym dobitnie napisać.
Kuba nie powinien teraz zamieszczać tych projektów ponieważ skoro temat jest już zamkniety to zrobił to jedynie żeby mi dopiec (albo żeby zrobili to inni). Nikomu niczego nie zarzucam, żadnego niedbalstwa itp, a jesli cos takiego zrobiłem to niech ktoś to znajdzie i pokaże, a ja usunę. Wogóle dyskusja odeszła od tematu stadionu, ale co tam nie ma to jak kogoś wykpić

A jesli chodzi o LukuL'a to szacunek dla niego bo jest twórcą znacznej większości projektów. Niektóre były naprawdę niezłe, a szkoda wygrał ten projekt który mu się nie bardzo podobał.
Ktoś kiedyś wrzucił na forum propozycję opartą na jednej z 5 konkursowych propozycji Legii , trochę rozwinęła się dyskusja której w ogóle nie powinno być tak jak tej naszej , teraz Ty poszedłeś jeszcze dalej bo po zmianie kolorystyki proponujesz wzór z napisem który u nich wygrał i masz problem że ktoś Ci dogryza , tym bardziej że krytykujesz projekt który został wybrany u nas .
No niestety pokazały się tu Twoje propozycje z czym musiałeś się liczyć , i ciężko obok nich przejść obojętnie bo tak jak Tobie nie podoba się ta wybrana tak mi nie podoba się ta Twoja pierwsza , no może malutki + tylko za cienie przy literach napisu Wisła , a co do drugiej po prostu uważam że wysyłając ją okazałeś brak szacunku dla adresatów .

Dla mnie to koniec dyskusji odnośnie Twoich wzorów.
Odpowiedz cytując