Wyświetl pojedynczy post
Kuba
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2010, 21:42
Crazycaro nie wiem chłopie o co się tak naprawde czepiasz.

- Projekt wybrało kilkanscie osob w glosowaniu, wygral najpopularniejszy wzór. Innej opcji nie było - po prostu kilka osób musiało wybrać i w demokratycznym głosowaniu ze wszystkich dostępnych opcji wybrany został ten podany

- nawet jeśli nigdzie na świecie nie ma szachownicy to nie znaczy, że u nas jej być nie może

- nie miej chłopie pretensji o to, że późno informujemy o projekcie, bo innej opcji nie mielismy, sami zaskoczeni zostalismy wszystkim.

Nie zarzucaj nikomu złej woli, nepotyzmu czy niedbalstwa.
Naprawde w tej sprawie zrobione zostało wszystko co było możliwe w przeciągu niecałych 48 godzin od czasu kiedy dowiedzielismy się, że możemy jakoś wpłynąć na wygląd krzesełek.

Opanuj emocje i weź głęboki oddech.

Poniżej przedstawie projekty wysłane przez Ciebie. Mogę sie założyć, że również znaleźliby się święcie oburzeni, że nie chcą takiego projektu bo np jeden z projektów jest mocno "choinkowy".
Nie sposób pogodzić gustów wszystkich. Ja np wogóle nie chciałbym mieć niebieskich krzesełek na Reymonta a same czerwone z ew napisami tak jak ma Man U (czcionka mają podobną do twojej nieco).
Ale po pierwsze istniejących trybun już nie zmienie, a pod drugie muszę się rownież liczyc ze zdaniem innych.
Co ma powiedzieć LukuL, który jest twórcą większości koncepcji i ze wszystkich stworzonych przez siebie najwiekszą antypatią darzył właśnie ten wybrany?

Ostatnio edytowane przez Kuba : 18.03.2010 o godz. 21:48.
Odpowiedz cytując