Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2010, 19:25
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
@PvD to też nie sa SZACHOWNICE tylko pasy jak na wielu stadionach. Aczkolwiek chciałem się zapytać czy ci się one podobają
dlatego zadałem pytanie jak to wszystko określić bo pojawiły się opininie, że nikt nie projektuje cepelii mozaik i szachownic , a jednak są projektowane
nie, te pasy mi się nie podobają ale nasza szachownica owszem i jak czytam nie jestem wyjątkiem

dalej jednak nie wiem w czym tkwi problem bo to że jednym się podoba, a innym nie to już wiadomo i tego można się było spodziewać więc o co chodzi? co mamy ustalić?

Cytat:
A projektu nie pokaże bo jaki miałoby to cel Skończyłoby się na komentarzach i docinkach wszystkowiedzącego orzeu'a
to podeślij na priv bo od Kuby otrzymałem kilka projektów i jestem ciekaw czy jest wśród nich twój

sqallpl napisał(a):Wyświetl post
Strona skwk wolno wchodzi:
to może efekt coraz większego ruchu na witrynie
Ostatnio edytowane przez PvD : 18.03.2010 o godz. 19:28.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując