Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2010, 17:06
tak sobie zebrałem na szybkości....

Cytat:
Jak najbardziej taki wzór na wschodniej
Cytat:
Moim zdaniem to 1906 na dole niepotrzebne, w dodatku wygląda kiepsko z tą przerwą między 19, a 06.
Cytat:
Fajny wzór zapodał Tofik.
Cytat:
Takiej szachownicy to jeszcze nigdzie nie widziałem na żadnym liczącym się stadionie. Projekt jest słaby. Miał być stonowany jednokolorowy z napisem a wyszła kolorystyczna sieczka
Cytat:
Gwiazda zdecydowanie. Dobra robota moim zdaniem.
Cytat:
No jakby dołożyc w przerwie gwiazde to juz w ogole byłby ideał
Cytat:
Stadion buduje się parę lat, o zagospodarowaniu kolorystycznym trybuny mówi się od roku, nawet konkurs jakiś był. A na końcu w 48 godzin na łapu capu robi się "dzieło", które wywołuje szczękościsk ;/ Krytykuje się Obtułowicza (słusznie) a samemu odwala podobną kaszanę.
Mam nadzieję, że dyskoteka nie przejdzie i krzesełka będą po prostu w nudnym niebieskim kolorze.
Cytat:
Z tych wzorów proponowanych na www.stadionwisly.info zdecydowanie najlepszy.

Cytat:
projekt jest całkiem ok tylko ta przerwa miedzy 1906 jest naprawde koszmarna trzeba jakoś ładnie to zagospodarować.

Cytat:
Wzór bardzo dobry, chociaż ja osobiście wolałbym aby drugi poziom był całkowicie czerwony. Dobrze, że przynajmniej tyle udało się wywalczyć
Cytat:
Projekt może być. Podoba mi się że jest rok założenia. Nad czym tu główkować. Krótkie i na temat Wisła i niczego więcej nie potrzeba.
Cytat:
Podbijam
Na stadionwisly.info każdy projekt w kateegorii Projekt kolorystyki trybun bocznych jest lepszy od tego czegos. Jesli "raziło" I piętro czerwone to trzeba było wziąć projekt z 3. miejsca Kamila. Kto to wogóle zaproponował, jakis syn pana O.? jak się wam podoba ten projekt to nie narzekajcie na Obtułowicza! po protu szok

A stadion to nie flaga żeby robić szachownice. Pokazcie mi jakiś inny stadion w świecie z takim układem
Cytat:
No i zarąbisty- najlepszy z możliwych wzór wybrało SKWK !!!! Gratulacje
Cytat:
Wzór mi też się podoba , fajnie że jest w 3 kolorach mam nadzieje że nasz pan projektant się na niego zgodzi.
....i jaki wniosek? nigdy nikomu k...a nie dogodzisz Sukces że komukolwiek się spodobało bo inaczej znów byłby lincz na SKWK
Ostatnio edytowane przez PvD : 18.03.2010 o godz. 17:10.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując