tak sobie zebrałem na szybkości....
Cytat:
|
Jak najbardziej taki wzór na wschodniej
|
Cytat:
|
Moim zdaniem to 1906 na dole niepotrzebne, w dodatku wygląda kiepsko z tą przerwą między 19, a 06.
|
Cytat:
|
Fajny wzór zapodał Tofik.
|
Cytat:
|
Takiej szachownicy to jeszcze nigdzie nie widziałem na żadnym liczącym się stadionie. Projekt jest słaby. Miał być stonowany jednokolorowy z napisem a wyszła kolorystyczna sieczka
|
Cytat:
|
Gwiazda zdecydowanie. Dobra robota moim zdaniem.
|
Cytat:
|
No jakby dołożyc w przerwie gwiazde to juz w ogole byłby ideał
|
Cytat:
Stadion buduje się parę lat, o zagospodarowaniu kolorystycznym trybuny mówi się od roku, nawet konkurs jakiś był. A na końcu w 48 godzin na łapu capu robi się "dzieło", które wywołuje szczękościsk ;/ Krytykuje się Obtułowicza (słusznie) a samemu odwala podobną kaszanę.
Mam nadzieję, że dyskoteka nie przejdzie i krzesełka będą po prostu w nudnym niebieskim kolorze.
|
Cytat:
|
projekt jest całkiem ok tylko ta przerwa miedzy 1906 jest naprawde koszmarna trzeba jakoś ładnie to zagospodarować.
|
Cytat:
|
Wzór bardzo dobry, chociaż ja osobiście wolałbym aby drugi poziom był całkowicie czerwony. Dobrze, że przynajmniej tyle udało się wywalczyć
|
Cytat:
|
Projekt może być. Podoba mi się że jest rok założenia. Nad czym tu główkować. Krótkie i na temat Wisła i niczego więcej nie potrzeba.
|
Cytat:
Podbijam
Na stadionwisly.info każdy projekt w kateegorii Projekt kolorystyki trybun bocznych jest lepszy od tego czegos. Jesli "raziło" I piętro czerwone to trzeba było wziąć projekt z 3. miejsca Kamila. Kto to wogóle zaproponował, jakis syn pana O.? jak się wam podoba ten projekt to nie narzekajcie na Obtułowicza! po protu szok
A stadion to nie flaga żeby robić szachownice. Pokazcie mi jakiś inny stadion w świecie z takim układem
|
Cytat:
|
No i zarąbisty- najlepszy z możliwych wzór wybrało SKWK !!!! Gratulacje
|
Cytat:
|
Wzór mi też się podoba , fajnie że jest w 3 kolorach mam nadzieje że nasz pan projektant się na niego zgodzi.
|
....i jaki wniosek? nigdy nikomu k...a nie dogodzisz

Sukces że komukolwiek się spodobało bo inaczej znów byłby lincz na SKWK