a więc tak jak pisałem problem był naprawdę spory
Mi osobiście najbardziej podobały się niektóre z projektów przedstawionych ostatnio na stronie
www.stadionwisly.info jednak niestety nie były one zgrane z pozostałymi rybunami.
Co poza tym - mieliśmy +- 30 różnych projeków i naprawde ciężki orzech do zgryzienia, bo tak naprawde od czasu kiedy je zebraliśmy tj od wczoraj rana trzeba było wybrać jeden konkretny plus nanieść jakieś poprawki.
Niestety nie udało nam się znaleźć osoby, która we w miare szybkim czasie wykonałaby rendery i lepsze wizualizacje. Zatem to również nas ograniczało.
Mamy nadzieje, że projekt będzie względnie akceptowalny.
Dzieki jeszcze raz dla Lukula za pomoc.
Jak na ironię losu wybrany został projekt najmniej podobający się osobie, która najwięcej pomogła przy różnych wizualizacjach. :/ Troche przykre, ale ciężko było wszystkich pogodzić.
Cytat:
|
Wzór bardzo dobry, chociaż ja osobiście wolałbym aby drugi poziom był całkowicie czerwony. Dobrze, że przynajmniej tyle udało się wywalczyć. Teraz czekać będzie radnych batalia o dodatkową kasę na stadion.
|
probowalismy rowniez takiej opcji (początkowo byłem na nia bardzo nakręcony) tj całkowicie czerwonego górnego piętra - troche za bardzo raziło łączenie a raczej jego brak z sektorem D i E.