Wyświetl pojedynczy post
nicolas
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2010, 20:33
juz mje sie nie chce pisać. milionowy post na tym forum, na który nikt nie zwróci uwagi, ale musze sie kolejny raz odlać. a więc, jak powiedział sam brożek w jednym z wywiadów są to "braki typowo piłkarskie". i to widać było dzisiaj = podania do tyłu zwalniające akcje, niecelne dośrodkowania itp. argument ogólny = my stoimy w miejscu, a inni idą w górę. dziś lechia walczyła jak równy z równym, mimo, że na dość długo dawała sie zamknąć na własnej połowie. dzisiaj z nami inne ekipy ekstraklasy walczą bez kompleksów i bojaźni, bo mają na to argumenty piłkarskie. słowem poziom sie wyrównuje.

dziś mecz = nie piszcie że nie było walki, że nie było za*****dalania, bo oni chcieli i było widać mobilizacje. + dla Kasperczaka = od początku meczu rzuciło mi się w oczy (mimo kilku dzid zwłaszca na początku), że Wisła gra po ziemi, kombinaxyjnie - tak próbowała i widać, że ma do tego predyspozycje. Minus dla zawodników jest taki, że znowu w 4, w porywach nonsensu w 5ciu stali w linii przyklejeni do obronców i oczekiwali wrzutki. czyli 0 miejsca na zrobienie czegokolwiek i dzida. Ale widać było inną grę Wisły. Widać było jak wychodzili do siebie, żeby razem klepnąć. Ale czasem przypominali sobie styl za Skorży, co jest minusem i już o tym pisałem.

ogromna szkoda, że nie mamy ataku (brożek bez formy), a do tego nie będzie obrony! ani marcelo, ani głowackiego, ani jopa (kontuzja?). Z cleberem nie wiem co jes. Więc niedopsz.

Prosz Państwa, kiedyś dziwiłem się też temu bardzo, że głupi właściciele zwalniają trenerów zamiast zawodników. Ale tera, jak wiemy sytuacja finansowa jes taka, ze nie ma kasy na transfery (pewnie pawełek dostanie nowy kontrakt i wszyscy sie powieszą ;p), więc są albo wypalone gwiazdy starej Wisły, albo zawodnicy ze średniej wyższej ligowej półki. tacy nie-mega, wiadomo. Wiec czeba szukać trenera cudotwórce, bo zawodników nie można zmienić.

Kasperczak może z nich wykrzesać. Ten mecz zrobił na mnie dobre wrażenie.

Ja bym chciał, żeby Wisłą sie przewietrzyła. Niech odejdzie Brożek nawet gdzieś do Śląska, bo wiadomo, że zagranice z taką formą nie wyjedzie, tylko niech odejdzie. Żeby była świerzość. Pawełek też niech odejdzie. Nawet jeśli nieco gorsi zawodnicy przyjdą na ich miejsce. Albo nawet dajmy szanse naszej młodzieży. Coś budujmy, albo próbujmy. Kosztem majstra nawet. Bo to co jest, nie ma przyszłości w takiej formie, zmęczenie materiału. A mje sie coś zdaje , że Brożek ze swoim pretensjonalnym charakterem może mieć zły wpływ na ekipe.

koniec imprezy dziekuje dobranoc!