Wyświetl pojedynczy post
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2010, 20:04
Może ktoś na tym forum lub gdziekolwiek na świecie wyjaśnić dla czego Dawidowski przesiedział u nas 5 lat spędzając na zielonej murawie 1 drużyny kilkanaście minut, a w LECHII zapiee*ala aż miło To samo tyczy się Matusiaka w KS Cracovia. Bo ja nie jestem w stanie sobie wytłumaczyć że w naszym sztabie trenerskim takie łamagi od przygotowania fizycznego grzeją miejsce. Jeżeli Kasperczak nie rozpierd**i sztabu i nie zbuduję swojego, w którym będą ludzie z doświadczeniem i umiejętnościami to dalej będziemy w czarnej murzyńskiej dupie a nie pucharach. Mimo wszystko wieżę że Puchar będzie nasz, mamy na ławce specjalistę od tego. Na Pawełka proszę nie najeżdżać bo to reprezentant polski i jedyny bramkarz który w Wiśle ma jakieś umiejętności i doświadczenie jedynym jego mankamentem jest gra na przedpolu i nogami i... :] Ale na linii sobie radzi, może go Heniek smyczą do słupka przed meczem będzie przywiązywał to wtedy nie będzie przeszkadzał obrońcom, a jednocześnie stanie się naszym 'pupilem'.

WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
kumaty fan - zorientowany w sytuacji finansowo - sportowo - składowej klubu, nie .......ący głupot (np. dlaczego nie kupimy Messiego?), uzasadnia swoje teorie w sposób inteligentny (np. obronienie tezy dlaczego Pawełek znów zagrał ch*jowo). Mam rozwinąc bardziej?
Uprzejmie dziękuję za rozwinięcie.