Wyświetl pojedynczy post
Marcinkrakwoj
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2010, 18:52
ludzie nie przesadzajmy! potrzebny jest "złoty środek". wychodzi na to ze 90% forumowiczów to płaczki lub frajerzy którzy kochają Skorże albo nienawidzą. jaka jest prawda? (oczywiscie według mnie). Dajmy szanse Kasperczakowi. Cupiał- człowiek bez którego mielibyśmy maksymalnie srodek tabeli w ekstraklasie podjął taka decyzję- wybaczył Kasperczakowi, według mnie powinnismy dać szanse jemu by odkupił winy. Uwielbiam Skorżę, nie chciałem by odchodził ale prawda jest ze popełnił kilka błedów- juz moze sobie nie radził z chłopakami. wiec jednak chyba zmiana trenera była potrzebna. przeciez wiadomo ze kasper w ciagu dwóch dni ich nie odświeży- Wisełka nie zacznie grać mistrzowsko... Z szacunek dla trenera z którym jakby nie było zdobylismy 2 MP nie nalezy obrażać (przezywac) jak zrobił to Bronex... czy to żle ze przepraszał? znbajdzcie ten "złoty środek" pomiedzy zbytnium wychwalaniem a zbytnią krytyką.
co do meczu:
według mnie Brożek powinien zamknąć dziób i grać według mnie jeden z najgorszych. czy za**bisty napastnik nie umie przyjac piłki i sie wywraca?
Hristow oczywiscie musi miec czas na aklimatyzacje, ale według mnie (obym sie mylił) ten "malutki człowieczek" nie nadaje sie do Wisły.
-na obrone Pawełka nic nie powiem. Lubie chłopa, ale musi zdecydowanie być bardziej pewien siebie.
-co do Wojtka- każdy piłkaz moze mioec znizki formy- u niego bvyła ona bardzo duza... miał swoje przebłyski formy i chyba teraz wraca do gry. w pewnej akcji tego meczu zaimponował mi ze nie bał sie wejsc miedzy obronców. jako jedyny inni piłkarze to cykory w tym wzgledzie chca sie pozbyc piłki, albo wejsc z nia do bramki. to trzeba zmienic i to JEST NASZ NAJWIĘKSZY PROBLEM