Jeśli można dorzucić parę spraw.
Po pierwsze wiemy nie od dzisiaj ze p. Cupiał ma takich a nie innych doradców. To spowodowało konflikt nie do końca miedzy p. Kasperczakiem i p. Cupiałem lecz trenerem a klubem. Ktoś podpisał taki a nie inny kontrakt, i potem nie chciał zapłacić głową ja właściciel chciał nagle wyrzucić trenera. Z tego wynikły całe problemy. Piszecie ze p. Kasperczak to judasz, a ja się zapytam każdego z was czy jak by was z pracy zwalniali to byście nie chcieli odprawy która się wam należy
Po drugie piszą co poniektórzy ze nasz obecny trener spuścił Górniaka z ligi. Bzdura spuścili go poprzedni trenerzy. Jeśli mnie pamięć nie myli Kasperczak w rundzie zdobył około 20 pt, a jak przejmował drużynę miała coś koło 9pt, co dawało w rundzie wiosennej jakie 6 miejsce w tabeli. Proszę wiec nie piszcie głupot ze tak tragicznie mu poszło. Jeszcze jedno pamiętam wiele meczy Górnika w których grał naprawdę ładna piłkę i nieszczęśliwie tracił pt.
Pozdrawiam i życze p. Kasperczakowi jak najlepiej i szacunek dla p. Cupiała za ten ruch