|
Co do Kasperczaka - broniłem go wówczas, gdy go zwalniano - wóczas wymieniałem poglądy z Marco, również na privie - jednak wystąpienie przez Kasperczaka o zapłątę gaży trenerskiej za czas kiedy był trenerem Senegalu, zrewidowało mój osąd odnośnie tego Pana. I ten właśnie fakt, anie jekieś domniemania o pomocy Cracovii czy dopieprzanie Wiśle czy Cupiałowi jest dla mnie znaczący przy ocenie Kasperczaka.
Przeprosiny serowowane na poniedziałkowej konferencji potwierdzają, że coś jest na rzeczy, a panowie C. i K. wybaczyli sobie błędy przeszłości. Kasperczak jest trenerem Wisły, z wyboru Cupiała, jest niezłym trenerem i życzę mu w Wiśle wszystkiego najlepszego, ale na odrobienie szacunku do jego osoby będzie musiał zapracować, a nie otrzymać go za darmo.
Przynajmniej u mnie, a jak mniemam także w SKWK (jeśli się mylę Marco to przepraszam).
Co zaś do afery bukmacherskiej z Kasperczakiem - może to był świetny sposób na odrobienie przez Wisłę strat finansowych poniesionych w bieżącym sezonie.....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|