Wyświetl pojedynczy post
Boleck
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2010, 13:17
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Bolek, lat 13, wyznawca jp na 100% spod trzepaka powie że chce grać w Wiśle,
jeśli zarząd się nie zgodzi to pozwie ich do sądu
I Bolek lat 13 wygra w sądzie jeśli klub wcześniej podpisze z owym Bolkiem kilkuletni kontrakt gwarantujący Bolkowi kasę bez względu na to czy cos robi czy nie, czy to dla ciebie takie trudne?
Cytat:
kogo obchodzi co on chce? to nie on o tym decyduje..
kończy przygode to albo się sadzi z Wisłą o pieniadze przez co w oczach wielu kibiców Wisły wychodzi na wiadomo kogo, albo zachowuje się jak gość i nie zamierza pobierać żadnej kwoty za pierdzenie w fotel.. wybrał to pierwsze i to mu nie będzie zapomniane, i jak juz wspomnialem - mniejsza o to czy mial do tego prawo czy nie, jestem kibicem Wisly i nie bedzie hiena jedna z druga okradac moj ukochany klub.. bez wzgledu na to czy ma racje czy nie w moim mniemaniu zachowal sie jak... i pobieral prowizje za gowno
Słuchaj nie wim ile masz lat, ale czy byłes kiedyś na np. zwolnieniu chorobowym i brałeś kasę za nic? Masz rodzinę na utrzymaniu? Ok, każdy ma prawo do własnej oceny sytuacji, ja też np. nie zgadzam się na robienie z poprzedniego trenera kozła ofiarnego, ale nową sytuację zaakceptowałem i mam nadzieję, że dla dobra Wisły w klubie będzie się dziać jak najlepiej. Wydaje mi się, że różnice między nami wynikają z tego, że ja piłkarzy i trenerów Wisły oceniam jak pracowników, a ty jak nie wiem "kibiców czy coś". To dla tych ludzi tylko praca!