Wyświetl pojedynczy post
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2010, 11:00
Nie chodzi mi o to, że stwierdzenie ze brał kase za nic nie robienie jest błędne, bo nie jest. Chodzi mi o to, ze miał do tego pełne prawo, i niezrozumienie takiego stanu rzeczy, oraz przedstawianie go w taki sposob jakby mu sie to nie należało jest wlasnie żenujące.

W dodatku nie robił nic nie ze swojej winy. I to też jest fakt. Tak chciała Wisła, nikt jej do takiej decyzji nie zmuszał, wiec poniosła tego konsekwencje. Bez znaczenia czy jestes jej kibicem czy nie, ale powinienes winić tylko i wyłącznie Wisłe za taki stan rzeczy, a nie Kasperczaka.

A co do tego, że okradał Wisłe - nie słyszałem jeszcze o kradziezy całkowicie zgodnej z prawem, a taką mamy według ciebie w tym przypadku. I zadnego znaczenia nie ma tutaj perspektywa z ktorej na to spojrzysz. Brzmi to naprawde głupio.
I jestem w 100% pewny, ze w podobnej sytuacji biznesowej SKWK zachowałoby sie dokładnie tak samo, bo nikt nie chce ponosic ogromnych strat finansowych z powodu czyjejs decyzji łamiącej umowe.

Ten argument jest poprostu chybiony, i SKWK przegina powołując sie na to. Co do pozostałych faktów / "faktów" - nie wypowiadam sie bo niespecjalnie duzo wiem na ich temat.
Ostatnio edytowane przez Fuks : 17.03.2010 o godz. 11:03.