Wyświetl pojedynczy post
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2010, 07:20
PvD napisał(a):Wyświetl post
nie zauważyłem w tekście Marcina sformułowania" my kibice" to 1

2) a wy opinia ludzi z forum TWSD? a inni opinia ludzi w komentarzach wislaportal.pl

3) nie wyrażamy się jako wszyscy kibice ale jako kibice Wisły Kraków mamy do tego prawo bo nimi jesteśmyjak

nie możemy się ograniczać do sformułowania "opinia ludzi z SKWK" bo jest to również opinia ludzi spoza SKWK nie są członkami, nie opłacają składek nie uczestniczą w spotkaniach a można ich spotkać np na wyjazdach w czasie organizacji różnych akcji charytatywnych itp.
To się czytać naucz:
Cytat:
Wielkie dzięki trenerze, że przy pewnych ruchach transferowych nie bał się Pan zapytać o zdanie nas kibiców. Tak było w przypadku niby powrotu judasza Frankowskiego, tak też było, gdy potrafił Pan zadzwonić do nas i spytać także nas o zdanie w momencie, gdy odejść miał Paweł Brożek a w zamian za niego pojawić się przy R22 "legionista" Dawid Janczyk. Rozmawiał też Pan z nami na temat Łaciaka i co najważniejsze zawsze zdanie nas fanatyków szanował.
Wprawdzie nie jest tu napisane "my kibice", a jest "nas kibiców" ale mam nadzieję, że te zawiłości gramatyki są dla ciebie zrozumiałe lub chociaż znane.
A jakbyś miał kłopot ze znalezieniem tekstu :
JEST TU
Tytuł artykułu "Dlaczego Skorża jest dla Was "bogiem"?..."
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 17.03.2010 o godz. 07:39.