Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2010, 03:47
Lata temu byłem przeciwko zwolnieniu Kasperczaka, teraz byłem przeciwko zwolnieniu Skorży.

Do Kasperczaka można mieć różne "ale" , ale za koszenie kasy od Cupiała dla mnie nie, ktoś mu ten kontrakt podpisał, w lidze demolowaliśmy innych jak chcieliśmy, a zwolnienie poszło za Tibilisi i Oslo, również pod naporem "rządzy sukcesu" w tamtych latach. Kuło w oczy wielu to co on robił, szczególnie bolało to otoczenie właściciela, jak już nie można było na transferach przyrobić bo Henryk to wziął dla siebie.

Tak samo można zapytać w drugą stronę czy w porządku była SSA w tamtym okresie do Kasperczaka? Czy może bardziej honorowo by było jak chciała się wymiksować z kontraktu, wypłacić odszkodowanie i po sprawie?

Było wtedy to i może teraz niech zawiśnie 1906% dla decyzji Bogusława Cupiała. Ot tak niech historia zatoczy koło I jeszcze możemy Wernera Liczke zaprosić

Radzę wszytkim tak trochę ochłonąć, było tak pięknie i znów schodzimy na złe tory...
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.