Wyświetl pojedynczy post
filip74
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2010, 03:20
Kuba napisał(a):Wyświetl post
Skoro już sprawa wyszła na forum to wyjaśnie żeby nie było niedomówień.
Prawdopodobnie ja lub koś inny zajmujący oficjalne stanowisko w Stowarzyszeniu przekaże w imieniu SKWK po w miare demokratycznym głosowaniu odpowiedn wzór krzesełek . A SKWKw tym wypadku występuje jako przedstawiciele kibiców.
Najchętniej przeprowadzilibyśmy jeszcze raz konkurs z nagrodami, głosowanie etc, ale sami musicie zrozumieć, że czas na podjęcie decyzji i ew korekty to +- 24 godziny. Dyrektor ZIKITu jest pod dużą presją żeby zamówić krzesełka na teraz.
Także jeśli macie jakiekolwiek uwagi lub gotowe projekty to wysyłajcie mi na priva linka do fotek umieszczonych na www.tinypic.com z ew projektem ... niestety +- do jutra a tak naprawdę do dzisiaj tj środa do 10 rano, czyli do czasu kiedy musze mieć wszystko zebrane.
Niespodzianek raczej nie będzie.
Z Panią Dyrektor mamy umowę ustną, zatem gwarancja tego, że projekt przejdzie też nie jest 100 %, jednak liczymy na słowność.
Dla mnie i myślę że dla większości fajnie by było jak by był wybrany taki wzór krzesełek w którym wykorzystane by były wszystkie trzy kolory ,a nie tak jak jest planowane jednokolorowe tło albo czerwone albo niebieskie z napisem najprawdopodobniej z białych krzesełek " Wisła" bo kolor siedzisk pewnie na ich cenę nie ma wpływu .

I jeszcze prośba , fajnie by było oczywiście kiedy będzie to możliwe żebyście umieścili tu ten wzór czy też wzory które prześlecie do ZIKITu.
Ostatnio edytowane przez filip74 : 17.03.2010 o godz. 03:25.
Odpowiedz cytując