Wyświetl pojedynczy post
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2010, 03:20
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
właśnie...

poza tym ktos tam pisze ze on jako forumowy kibic nie moze miec prawa glosu.. tak nie moze miec, bo tak samo nie moze miec prawa glosu ktos z neta (jas , 15 lat, sosnowiec) proponujacy 5 miejsc w aucie gdzies tam na wyjazd... musicie zrozumiec ze to internet, i wielu z was nikt powaznie traktowac nie bedzie.. chcecie cos zrobic dla Wisly? byc traktowani na powaznie? odejdzcie od monitorow, zapiszcie sie do SKWK, ewentualnie zalozcie nowa grupe...
Tak? A jeżeli ktoś taki jak ja, mający ponad setkę wyjazdów, w wieku 42 lat, z wielu przyczyn o których Ty nie masz pojęcia, przestaje jeździć i chodzi na mecze sporadycznie, zamiast tego więcej czasu spędza na necie, nie ma prawa do szacunku i nazywania się kibicem? Jeśli nie należę do SKWK też nie jestem kibicem, mimo, że co najmniej 80% ludzi tam należących nigdy nie będzie miała tylu wyjazdów co ja? I nigdy tyle razy w morde nie oberwała?
Czy w związku z tym SKWK - które szanuje za ogrom pracy, które wykonuje - ma prawo się uważać za reprezentanta większości kibiców?

Czy dlatego jakiś smarkacz, który jak ja latałem po Kazimierzu, w pieluchy srał, teraz mi będzie mówił, że ja jestem kibic sukcesu bo chciałem wylotki Skorży?

We łbach Wam się w tym SKWK nie poprzewracało przypadkiem?

A autora tego artykułu, niejakiego Pana Pytko, to chętnie osobiście bym poznał.
Ostatnio edytowane przez willow : 17.03.2010 o godz. 03:41.