Wyświetl pojedynczy post
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2010, 22:07
Lechista69 napisał(a):Wyświetl post
No wlasnie o to chodzi ze nie widze ich pracy w Wisle, tyle co sie dowiedzialem ze Christov to ponoc ich zasluga...
A co oni Bogu winni ducha ludzie mogą poradzić na braki w naszym budżecie? Nie widzisz ich pracy bo nie da się jej zobaczyć. Skauci na ogół oglądaja kandydatów do gry w zespole.. a skoro Wisła szuka graczy darmowych z niskimi żądaniami kontraktowymi.. bez klubu..a zarazem lepszych od tych w klubie.. to ciężko jest takich znaleźć.
Myślę że jeśli w następnym okienku Cupiał przeznaczył jakaś określona sume na transfery to wtedy byśmy zobaczyli efekty pracy naszych poszukiwaczy.

Mi nasuwa się jeszcze przykład ( z tych oczywistych, bo niewiadomo ilu piłkarzy Csaplar i Klejdinst nam jeszcze wypatrzyli) Punosevaca - tego napastnika.

Jak nie było żadnego skauta w klubie to było biadolenie że jesteśmy 50lat za murzynami.. gdy klub rozpoczął zalążkowy pomyśł stworzenia jakichkolwiek szukaczy piłkarzy do klubu to zaczeły się jęki ze też do dupy jest.
Dajcie im popracowac w spokoju i nie twórzcie teorii "science fiction". Bo to smakuje jak: musze się do kogoś/czegos przy.......ic bo mam atak marudzenia.

Lechista69 napisał(a):Wyświetl post
Przekonaly mnie twoje argumenty grzes, faktycznie w Polsce sieci skautingu dopiero raczkuja, trzeba czasu i wiecej ludzi by byly jakies efekty widoczne...
To dziękuje za zrozumienie. I tak jak napisałeś - to dopiero raczkuje, więc cudów nie oczekujmy.

jeszcze tak ogólnie co do skautingu: przed chwila znalazłem taki link: http://www.futbol.pl/artykul/79381.html
Bardo super pomysł Legii.. tylko czemu w Polsce się nie organizuje takich treningów dla mlodych piłkarzy z Polski?
Powód: link
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 16.03.2010 o godz. 22:31.
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując