Wyświetl pojedynczy post
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2010, 20:59
Prawda jest taka, że jeżeli Kasperczak chciał doradzać Cracovii to jako profesjonalny najemnik mógł to robić i o to do niego nawet pretensji bym nie miał. Natomiast w połączeniu z jego opowieściami o nieprzerwanej miłości do Wisły na konferencji to już trochę było żałosne - jeżeli kogoś/coś mam w sercu to nie działam na szkodę tego kogoś/czegoś. Obłuda i zakłamanie wyszło z monsieur Kasperczaka i tyle. Miłość nie może iść z wyrachowaniem ale niestety niektórzy tego nie zauważają.

Co do SKWK - jeżeli coś mi przeszkadza a mogę mieć na to wpływ to zmieniam to, albo przynajmniej próbuję zmienić. Jeżeli nie podoba mi się głos oficjalnej organizacji reprezentującej głos kibiców Wisły - zapisuje się do niej ( razem ze swoimi znajomymi którzy podzielają moje odmienne od SKWK poglady) i zabieram głos na spotkaniach i tam kwestionuję to co mi się nie podoba. Jeżeli jestem na to zbyt leniwy ( a ja osobiście taki jestem) to niekoniecznie oklaskuję każdą ich wypowiedź ale też nie odsądzam ich od czci i wiary tylko dlatego że mają inne zdanie niż ja.