dawiss napisał(a):

|
Co do SKWK, to nie reprezentuja, calosci kibicow Wisly. Sa czescia tej spolecznosci, rozpoznawalna czescia, z czego czasami nalezy sie cieszyc, a czsami nie. "SKWK" realizuje wlasne cele, ktore jednak czesto sa podobne do zyczen wielu innych kibicow Wisly. Co do poparcia w sobote Kasperczaka, to jednak na poparcie, to okazywane skandowaniem nazwiska, trzeba sobie zasluzyc. Takie jest moje zdanie...
|
Ja to wiem tak jak mówię mają prawo do własnego zdania ale też muszą nieraz uważać bo może być to odbierane jako zdanie całości. Np. przed chwilą dowiedziałem się z ich strony że:
Wielkie dzięki trenerze, że przy pewnych ruchach transferowych nie bał się Pan zapytać o zdanie nas kibiców. Tak było w przypadku niby powrotu judasza Frankowskiego, tak też było, gdy potrafił Pan zadzwonić do nas i spytać także nas o zdanie w momencie, gdy odejść miał Paweł Brożek a w zamian za niego pojawić się przy R22 "legionista" Dawid Janczyk. Rozmawiał też Pan z nami na temat Łaciaka i co najważniejsze zawsze zdanie nas fanatyków szanował.
Pierwsze o tym słyszę i pytam się dlaczego o tych sprawach miała decydować grupa ludzi, tylko członkowie SKWK to są kibice Wisły reszta się nie liczy. W sprawie Łobo też się trener kontaktował, może jeszcze wyjściowy skład z nimi konsultował.