Wyświetl pojedynczy post
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2010, 18:47
dawiss napisał(a):Wyświetl post
Co do SKWK, to nie reprezentuja, calosci kibicow Wisly. Sa czescia tej spolecznosci, rozpoznawalna czescia, z czego czasami nalezy sie cieszyc, a czsami nie. "SKWK" realizuje wlasne cele, ktore jednak czesto sa podobne do zyczen wielu innych kibicow Wisly. Co do poparcia w sobote Kasperczaka, to jednak na poparcie, to okazywane skandowaniem nazwiska, trzeba sobie zasluzyc. Takie jest moje zdanie...
Ja to wiem tak jak mówię mają prawo do własnego zdania ale też muszą nieraz uważać bo może być to odbierane jako zdanie całości. Np. przed chwilą dowiedziałem się z ich strony że:
Wielkie dzięki trenerze, że przy pewnych ruchach transferowych nie bał się Pan zapytać o zdanie nas kibiców. Tak było w przypadku niby powrotu judasza Frankowskiego, tak też było, gdy potrafił Pan zadzwonić do nas i spytać także nas o zdanie w momencie, gdy odejść miał Paweł Brożek a w zamian za niego pojawić się przy R22 "legionista" Dawid Janczyk. Rozmawiał też Pan z nami na temat Łaciaka i co najważniejsze zawsze zdanie nas fanatyków szanował.
Pierwsze o tym słyszę i pytam się dlaczego o tych sprawach miała decydować grupa ludzi, tylko członkowie SKWK to są kibice Wisły reszta się nie liczy. W sprawie Łobo też się trener kontaktował, może jeszcze wyjściowy skład z nimi konsultował.