Wyświetl pojedynczy post
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2010, 12:29
Georg napisał(a):Wyświetl post
Drodzy Wiślacy!
Z Pomorza widać, że problem tkwi nie w zmianie trenera. Wasz klub, któremu i ja kibicuję jest po prostu źle zarządzany, jak większość klubów w Polsce. Przede wszystkim należy zmienić Pana Cupiała. Głowy nie dam, ale na Pomorzu słychać, że to jego mamusia kręci tym interesem.Żadnym porządnym klubem na zachodzie nie kręci kobieta. Spójrzcie ile lat siedzi w Manchesterze Ferguson, choć różnie przez te lata z klubem bywało. Wisła dla tych ludzi to tylko biznes. Wystarczy przyjrzeć się co zrobiono z drużyną, która pięknie grała w Europie. Szybko ją wyprzedano.. Przykro, ale to ja\est raczysko całego polskiego futbolu.
Pozdrawiam wszystkich kibiców i trzymam kciuki.

Ten Pan który jest przyczyną całego zła w Wiśle Kraków wyciągnął ją z grania ogonów w Polskiej lidze na potentata. To dzięki Panu Cupiałowi na dzień dzisiejszy zamiast drżeć o utrzymanie w lidze denerwujemy się że Wisła ma tylko lidera i 2 punkty przewagi. Cupiał przeprosił się z Kasperczakiem co z tego wyniknie zobaczymy w najbliższych meczach. Ja kibicuje przede wszystkim Wiśle Kraków a ten klub na dzień dzisiejszy nie potrzebuje kłótni etc tylko głośnego JAZDA JAZDA JAZDA. Zwolnienie Skorży było ryzykownym ale odważnym ruchem.

Kasperczak jest dobrym trenerem z doświadczeniem. Dajcie mu trochę czasu, napinki o sprawy finansowe wyjaśnił sobie z Cupiałem kasa mu się należała. Ciekawe kto z Was zrezygnował by dobrowolnie z pieniędzy zapisanych w kontrakcie? Sam teraz pracuje dla firmy samochodowej która uwielbiałem od dzieciństwa ale gdyby ktoś próbował nie zapłacić mi za prace tyle ile mam w umowie nie wahał bym się ani chwili żeby walczyć o swoje.

Kasperczak dał nam niezapominanie chwile, kiedy oglądałem mecz z Parmą razem z moją Mamą po 3 bramce przyszła sąsiadka z dołu żeby uspokoić alkoholową libację

Wpadki były Skorża też swoje zawinił. Dożyjemy zobaczymy.

Podpisuje się w 100% pod postem tofika.