Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2010, 09:26
Mixu napisał(a):Wyświetl post
Żegnam cię Panie Macieju bez żalu. Miły z ciebie facet, ale trener mizerny. A za to swoje pieprzenie po każdym meczu miałem ochotę dokonać zamachu na twojego żywota (a za to konkretne pieprzenie o Krzysiu Mączyńskim na pożegnalnej konferencji nie bądź taki pewien że tego nie zrobię). Za oglądanie najgorszej Wisły od kikunastu lat, za pierwszą przegraną z synami Syjonu u siebie od 50 lat , za najgorszy start rundy od 50 lat, za wystawianie ciągle Pawełka na bramce jako dowód twojej miłości i braku profesjonalizmu...A dzięki za Barcelone, zawsze jakiś miły akcencik no i dwa dopiski Mistrza Polski w naszej zawodowej lidze...
Widać kolego, że kibicem Wisły jesteś od nie dawna.
Ja osobiście byłem na takim meczu który miał miejsce jesienią 1995 roku na ulicy Reymonta. Grały wówczas dwa kluby krakowskie, a wynik brzmiał 1:0 na korzyść gości. Gwoli przypomnienia: były to derby drugoligowe, Hutnik grał w I lidze, a Wawel Kraków wygrał rozgrywki III ligowe.
Czyli piszesz głupoty, conajmniej w tym zakresie.
Co do oceny trenera - widać, że masz niesamowite kompetencje do tego, nie ma co....
Co do Pawełka - czy byłeś wśród tych kibiców, którym pokazał jeden ze swoich palców?
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!