Mixu napisał(a):

|
Żegnam cię Panie Macieju bez żalu. Miły z ciebie facet, ale trener mizerny. A za to swoje pieprzenie po każdym meczu miałem ochotę dokonać zamachu na twojego żywota (a za to konkretne pieprzenie o Krzysiu Mączyńskim na pożegnalnej konferencji nie bądź taki pewien że tego nie zrobię). Za oglądanie najgorszej Wisły od kikunastu lat, za pierwszą przegraną z synami Syjonu u siebie od 50 lat , za najgorszy start rundy od 50 lat, za wystawianie ciągle Pawełka na bramce jako dowód twojej miłości i braku profesjonalizmu...A dzięki za Barcelone, zawsze jakiś miły akcencik no i dwa dopiski Mistrza Polski w naszej zawodowej lidze...
|
Widać kolego, że kibicem Wisły jesteś od nie dawna.
Ja osobiście byłem na takim meczu który miał miejsce jesienią 1995 roku na ulicy Reymonta. Grały wówczas dwa kluby krakowskie, a wynik brzmiał 1:0 na korzyść gości. Gwoli przypomnienia: były to derby drugoligowe, Hutnik grał w I lidze, a Wawel Kraków wygrał rozgrywki III ligowe.
Czyli piszesz głupoty, conajmniej w tym zakresie.
Co do oceny trenera - widać, że masz niesamowite kompetencje do tego, nie ma co....
Co do Pawełka - czy byłeś wśród tych kibiców, którym pokazał jeden ze swoich palców

?